Trazili ste - eto vam
STUP SRAMA
Blog
petak, prosinac 7, 2007
Kvaliteta nekog drustva se moze vrlo lako definirati postotkom primitivizma koji ga prozima. Sto automatski objasnjava zasto je drustvo na ovim prostorima prije svega zbir svih onih najnizih ljudskih poriva i oblika postojanja. I zasto se mozemo otvoreno upitati dali se taj skup verbalnog i mentalnog otpada uopce moze nazvati drustvom. Ili bi mu ipak bilo prikladniji naziv prvobitne zajednice u kojoj i dalje glavnu rijec vode najglasnije siledzije i sirovine.

Deklarativna teznja za boljim i za zivot ugodnijim drustvom se pri svakom napadu primitivaca raspline brze od mjehurica od sapunice i prezentira se kao vrlo los alibi slabica i kukavica kojima je jedina reakcija munjevito podvlacenje repa u cilju pokrivanja vlastitih jaja i narikanje nad vlastitom nemoci i zlom sudbinom na kojem bi im pozavidio svaki prosjak pred seoskom crkvom na Proscenje.  Postoji li ista ljigavije od pozivanja na red koji se nema muda braniti? Ocigledno ima - opetovano pozivanje na red koji se nije imalo muda braniti vec koji se pokusava postici podilazenjem i uvlacenjem u supak naprimitivnijim ali zato i najnasilnijim elementima u drustvu. Kojima sasvim jasno u organizaciji koja se smatra drustvom nije ni mjesto. Odnosno koji bi u njoj smjeli naci mjesto iskljucivo u odgovarajucoj ustanovi zatvorenoga tipa.

Srozavanje humora na nivo nekvalificiranog skladistara, srozavanje seksa na analize analne flore i faune odredjenih zenskih jedinki i prepricavanjem loseg koitusa kao zeljno cekanog vrhunca ikakve seksualnosti, srozavanje flirta na razmjenu sline izmedju prirodno neobdarenih vlasnica uticnice i jos manje prirodno obdarenih vlasnika rudimentiranog "stekera" (ciji je vrhunac seksualnog zivota drkanje na jos neobjavljeni kucni pornic Vlatke Pokos petkom navecer), srozavanje komunikacije na jebavanje majki te svi ostali popratni efekti djelovanja retardirane eskadrile jasno ocrtavaju kakvo je drustvo kod nas pozeljno - drustvo u kojem je primitivizam mjerilo prava glasa, neobrazovanost mjerilo kompetencije a mentalna inferiornost obrnuto proporcionalna zamisljenom statusu.

I dokle god smjernice nekog drustva odredjuju oni koji se u njemu ovjekovjecavaju verbalnim i inim fekalijama, dotle to drustvo nece biti nista drugo no prljava barustina u kojoj govna plivaju na samoj povrsini. U pravili izbacena na nju nekom "revolucijom".

Pa kome se pliva medju govnima - neka sad izvoli. A kako smo danas saznali na primitivcima u ruke predanom PDF-u Drustvo - "...jesti govna nije sramota". Bolju poziciju od konkurencije muhama niste ni zasluzili.
remarque @ 22:12 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.