Trazili ste - eto vam
STUP SRAMA
Blog
ponedjeljak, rujan 17, 2007
Kao klincima cesto nam je naporno i bezveze slusat neke savjete koji nam stariji daju. Ne mislim sad bas direktno na roditelje, nego na one ljude koji su vec dobro zagazili u starost i samo njima svojstvenim mirom kazu neku recenicu koju cemo jednako tako precuti kao i sve druge tada, ali koje cemo se itekako sjetiti onoga dana kad shvatimo da je bas o tome rijec.

Jednu od tih recenica cuo sam jedne davne jeseni (dok je jeseni jos bilo) u belokranjskom vinogradu od covjeka, priprostog seljaka sa stazom u konc-logoru i sivim sesirom koji nije skidao vjerojatno ni kad je spavao. A glasila je "Sinko, pazi se onih koji su u stanju podvit rep kad im je neugodno. Covjek nema rep."

Eh, stari ate, danas i ja to dobro znam.

Kad ti netko iza ledja kuha kasu uvjeren da neces to skuzit, pa podvije rep kad bude uhvacen i kao hijena propisti samo "Ma nisam ja to tako mislio, nisam samo ja nego i drugi su to..."...pa onda tako tri puta za redom...jel' to covjek? Nije. I vidi stvarno, podvio je rep. Opet danas. "Nemojte se ljutiti, nisam to tako mislio" propisti iz slusalice prije nego rekoh zasto zovem. Samo sta mi nije zapjevao "Gospodi pomiluj".

I sto da covjek radi s takvim repatima? Dobro, u privatnom zivotu je stvar jasna - nogom pod rep pa se vrati kad ga odsjeces i svoja sranja budes mogao stojecki podnijet i iskupit se za njih bez repa uvucenog medju noge. Kad je to neki ajmo rec poslovni partner tvrtke za koju radite, onda je to vec malo zajebaniji slucaj.

Nije sto ja nebi i takvoga odvalio nogom pod rep, ali nesto su mi rekli da to donekle nije pozeljno.

Kakvi vampiri sa dugackim zubima i kakvi vanzemaljci sa ljuskama na ledjima - nema veceg horora nego naletit na repatu osobu. Koja svjesno radi sranja, ali ocekuje da ce podvijanjem repa izbjeci kaznu. I provuci se bez da svoje sranje ispravi.

E pa kod mene - nece. Niti jedan. A bome niti jedna. Da, i to sam u medjuvremenu utvrdio - repatost nije spolno karakteristicna. Samo sto reponje zenskoga spola jos taj rep znaju naparfimirat i vezat masnicu na njega. Po sistemu "Vidi sta sam slatka, neces mi valjda nesto napravit...trep-trep-trep."

Hocu. Svakome od tih. Mozda ce netko reci da je to povrsno, no necim se covjek mora zabavljat u zivotu.

Danas se jos jedan reponja u to uvjerio.

Preporucujem iskreno da se ne dovodite u situaciju osobno se u to uvjeriti.
remarque @ 20:04 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.